Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak dargınların ve kırgınların barışacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insana sarılıp ağlamak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok mutlu edeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak sistemli şekilde başarıya koşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılarak ağlamak kazancın katbekat arttırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments