Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine sarılıp ağlamak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Rüyada birine sarılmak ağlamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayırla yad etmeye, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine sarılmak ve ağlamak iç dünyasında rahata kavuşacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments