Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eve geri taşınmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak güzel bir haber almaya, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karasızlık yaşayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski evine geri taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Rüyada taşındığın eve geri taşınmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada oturduğu evden taşınmak dış ticarete atılacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
HAMİDE ÇELİK

Ruyamda eski tasindigim eve geri dönüyoruz ama ben orayı hiç istemiyorum sanki hersey olup bitmis kendimi orda buluyorum hüngür hüngür ağlıyorum beni o evimden neden çıkardın buraya neden taşındık ben burayı sevmiyorum die cift daireydi ,bizim oturduğumuz taraf duruyor ,obur taraf yıkılıp beton atılmış ,birde ağaç ev var, ağaçta şekillerde vardı ama hatırlamıyorum
Eski komsumuz,vardi öğretmen birde Eşim le o ağaç eve biseyler yapıyorlar o arada bağırıp uyanmışım