Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evinde oturmak

Rüyada eski evinde oturmak

Rüyada eski evinde oturmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eski evinde oturmak gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Rüyada eski oturduğun evini görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada eski evinde oturmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, onları okula göndereceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulur.

Rüyada eski evinde oturduğunu görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğu evini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin bahçesinde oturmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evin damında oturmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde oturmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde oturmak toplumda iyi bir yer edineceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments