Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye el kaldırmak

Rüyada anneye el kaldırmak

Rüyada anneye el kaldırmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada anneye el kaldırmak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada anneye el kaldırmak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı elle kaldırmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, can sıkıntısının geçeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el kaldırmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini kaldırmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini kaldırmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde kaldırmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada hasat kaldırmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments