Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde kaldırmak

Rüyada perde kaldırmak

Rüyada perde kaldırmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kazanca kavuşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde kaldırmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada perde kaldırmak yeni işlere girişileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada taşı kaldırmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Rüyada ağırlık kaldırmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu kaldırmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yerden birini kaldırmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada araba kaldırmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada düşen çocuğu kaldırmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı kaldırmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments