Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kaldırmak

Rüyada elini kaldırmak

Rüyada elini kaldırmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada elini kaldırmak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada anneye el kaldırmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini kaldırmak dayanışma içinde kalacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına inanılır.

Rüyada el kaldırmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ellerini kaldırmak yaşanan zor günlerin biteceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı elle kaldırmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kupa kaldırmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada arabayı kaldırmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yarınlarına umutla bakacağına, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments