Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasat kaldırmak

Rüyada hasat kaldırmak

Rüyada hasat kaldırmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada hasat kaldırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Rüyada hasat kaldırmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada nohut hasat etmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada ekin hasat etmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasat edilmiş buğday görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hak yoluna döneceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada buğday hasat etmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulur.

Rüyada hasat görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments