Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı elle kaldırmak

Rüyada arabayı elle kaldırmak

Rüyada arabayı elle kaldırmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada arabayı elle kaldırmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada arabayı elle kaldırmak bol kazanç getireceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba kaldırmak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada arabayı kaldırmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye el kaldırmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada ellerini kaldırmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada elini kaldırmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el kaldırmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, mevki edineceğine, insanlara iyilik yapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments