Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kaldırmak

Rüyada el kaldırmak

Rüyada el kaldırmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada el kaldırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada arabayı elle kaldırmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işsiz kalmaya, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kaldırmak işlerinin sarpa saracağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak problemleri teker teker çözeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada elini kaldırmak çekilen hasretin biteceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada ellerini kaldırmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada anneye el kaldırmak gönlünce bir yaşam süreceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yere düşen birini kaldırmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını kaldırmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments