Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, ümitsizliğe, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılırken görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini sarılmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments