Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle gitmek

Rüyada eski sevgiliyle gitmek

Rüyada eski sevgiliyle gitmek kendisiyle övüneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye gitmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek insanlarla bir araya geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle gitmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments