Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye çorap giydirmek

Rüyada anneye çorap giydirmek

Rüyada anneye çorap giydirmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işsiz kalmaya, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada anneye çorap giydirmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Rüyada örgü çorap giymek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yün çorap giydiğini görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline çorap giymek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada yanlış çorap giymek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada siyah çorap giydirmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Rüyada çorapsız terlik giymek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada iki farklı çorap giymek karısının çok mutlu olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments