Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü çorap giymek

Rüyada örgü çorap giymek

Rüyada örgü çorap giymek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada örgü çorap giymek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Rüyada örgü çorap giymek önemli yerlere geleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Rüyada örgülü çorap görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada örgü çorap görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada örgü elbise giymek yeni kısmetlere nail olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgü patik giymek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada örgü etek giymek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örgü kazak giymek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maceralara atılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giymek yaşamının belli bir düzene oturacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments