Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline çorap giymek

Rüyada eline çorap giymek

Rüyada eline çorap giymek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline çorap giymek gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada eline çorap giymek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zinde kalacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Rüyada güzel çorap giymek bereketin geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya çorap giydirmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yırtık çorap giymek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu çorap giymek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada ters çorap giymek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada çorabı ters giymek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının çorabını giymek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments