Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış çorap giymek

Rüyada yanlış çorap giymek

Rüyada yanlış çorap giymek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hem eğleneceğine, tatsızlık olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış çorap giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada yanlış çorap giymek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış terlik giymek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı yanlış giymek iç dünyanızın sakinleşeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlış ayakkabı giymek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kat çorap giymek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yeni planlar yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çorap giymek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çorabını giymek birçok engelin aşılacağına, daha fazla para kazanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments