Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işyerini ziyaret etmek

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada eski işyerini ziyaret etmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada eski iş patronunu görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski işine girmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski işini yaptığını görmek geçecek güzel bir ömre, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski iş ortağını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments