Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada eski sevgiliden uzaklaşmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak can derdine düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dövmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak huzur içinde yatacağına, uzun yaşayacağına, korkularının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden af dilemek kalkınacağına, bereketin artacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle nikahlanmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments