Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini üzgün gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek parasız kalmaya, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, neşe içinde olacağına, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşini üzgün görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek onu isyan noktasına getireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments