Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek

Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek

Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hasret çekileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, dirliğin bozulabileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada sevgiliyi ziyaret etmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ziyaret etmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu ziyaretine gitmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanını ziyaret etmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaş ziyaret etmek şan şöhret kazanacağına, saygınlığını yitireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ziyaret etmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments