Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak sevdikleri ile birlikte olacağına, daha isabetli kararlar alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek rahatının kaçacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ve yeni sevgili görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile saadetinin artacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments