Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının da azalacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek istediği başarıyı göstereceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, ileride çok zengin biri olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Rüyada eski ve yeni sevgiliyi görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek spora başlayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments