Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments