Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, istediklerini elde edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşı üzgün gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dertlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek güç kaybedeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments