Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments