Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek ticaretin önünün açılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kederleneceğine, kötülüklerden uzak olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini üzgün görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sıkıntıya düşüreceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments