Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kurulu düzenin bozulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, ekmeğinin çoğalacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşı üzgün görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını üzgün görmek şükrederek yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments