Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek zorluğa düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada telefon aramak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla aramak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada birini telefonla aradığını görmek hasta olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak keyfin bozulacağına, birikim yapılacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments