Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini aramak

Rüyada eski sevgilini aramak

Rüyada eski sevgilini aramak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini aramak gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi aramak güzel davetler alacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini aramak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments