Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi telefonla aramak

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak en küçük sorunda parlayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, büyük bir karar verileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek kafasının boşalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla polis aramak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla aramak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Rüyada telefonla polisi aramak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, bir araya geleceğine, büyük borçların altında ezileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments