Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, lüks, konfor içinde olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kavgaların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi aramak önünü açacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek çok zor günler geçirileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments