Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek başarılarının sürekli olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada eski sevgiliyi aramak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aramak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments