Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevgilisinin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevgilisinin eski sevgilisini görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, elindeki imkanların artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisiyle görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kaybetmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek mevkilerinin yüksek olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisini görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments