Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek hidayete ereceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, satışların düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına inanılır.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek her konuda şansın yaver gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada eski kocasını görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eski eşini görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments