Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi öldürmek

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yeni işlere girileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, güzel günler için çalışılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek manevi olarak da yıpranacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini öldürmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili öldürmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments