Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili öldürmek

Rüyada eski sevgili öldürmek

Rüyada eski sevgili öldürmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili öldürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından öldürülmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini öldürmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili öldürmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments