Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili öldürmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürdüğünü görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini öldürmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini öldürmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments