Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini öldürmek

Rüyada eski sevgilisini öldürmek

Rüyada eski sevgilisini öldürmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlere nazar değeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini öldürmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Rüyada eski sevgilini öldürmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili öldürmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldü görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, alim ve bilge insan olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek canla başla çalışacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından öldürülmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, günden güne kazancının artacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments