Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, canla başla çalışacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, rahata erileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve babasını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin babasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının öldüğünü görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, maddi durumun düzeleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, aileyle iş yapmayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments