Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yoksulluğa inanılır.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak sürekli yerinde sayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak haneye dertlerin gireceğine , sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments