Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kucaklamak

Rüyada sevgiliyi kucaklamak

Rüyada sevgiliyi kucaklamak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bunalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada sevgilisini kucaklamak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sevgili kucaklamak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kucaklamak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kucaklamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada köpek kucaklamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı birini kucaklamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini kucaklamak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments