Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kuzenini gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin kuzenini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yolunda devam edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzenin sevgilisini görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kuzenle sevgili olmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kuzeninin sevgilisini görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle sevgili olduğunu görmek çok para kazanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzenle sevgili olduğunu görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle sevgili olmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
bgm

Rüyamda bir yerden bir yere yarışarak gidiyorduk sonra vardık ben eski sevgilimle bir yere gittim oradada onun kuzenleri annesi abisi falan vardı kuzenleri o yerde şarkı söylüyorlardı bende şarkı söylemek istiyordum ama detone olduğumu söyledim sonra kuzeni bana yardım edecekti yemek almaya gittik geldik ve uyandım..