Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kovmak

Rüyada eski sevgiliyi kovmak

Rüyada eski sevgiliyi kovmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, muradına eremeyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kovmak gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi kovmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kovmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sormak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments