Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi arkası dönük görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kıbleye arkası dönük namaz kılmak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada birini arkası dönük görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada arkası dönük kadın görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkası dönük bebek görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, şansının yaver gideceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada arkası dönük adam görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkası dönük birini görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments