Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sormak

Rüyada eski sevgiliyi sormak

Rüyada eski sevgiliyi sormak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hak yolunu bulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi sormak gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada eski sevgiliden hesap sormak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sormak kariyerinde atılım yapacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye soru sormak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye hesap sormak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye soru sormak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada birine birşey sormak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada birine yaş sormak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada düşmandan hesap sormak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments