Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, önünün açık olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eski eşini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocayla öpüşmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek sürekli ağlamaklı olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments