Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba kavga ederken görmek

Rüyada anne baba kavga ederken görmek

Rüyada anne baba kavga ederken görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok başarılı olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, doğru işler yapacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, şansının ve bahtının döneceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada babasını kavga ederken görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına tabir olunur.

Rüyada babanı kavga ederken görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments