Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğününü gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, övgü dolu sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek kendi işine sahip olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments