Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sevgili olmak

Rüyada eski sevgiliyle sevgili olmak

Rüyada eski sevgiliyle sevgili olmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, muradın yerine geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş eski sevgiliyi görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek ondan faydalanacağına, umutların biteceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, duymadığı sözleri duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak huzurunun bozulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments