Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, imkân sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, dedikoduya işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ruhunun dinleneceğine delalettir.

Rüyada eski gömlek giymek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski gömlek görmek kişiye hep umut olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments